Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CND Academy and shop Umeå

SALONG - UTBILDNING - BUTIK - ÅTERFÖRSÄLJNING

Vi erbjuder Dig en rad med utbildningar, - allt från hemmafixare till proffersionell nagelterapeut. Vi har även kurser för Dig som redan är utbildad. Är du utbildad inom något annat märke, varför inte prova en kostnadsfri come over? Där du får prova på CND´s härliga produkter. Kontakta oss så om Du vill ha mer information om hela vårt utbud av utbildningar och kurser. Vi kan garantera att vi har just den som passar Dig.

CND är världsledande inom professionell hand- fot- och nagelvård.

Din garanti för kvalitet

En grundlig utbildning bär man med sig genom hela livet. Den ger dig inte bara kunskaper här och nu, utan stärker även din förmåga att skaffa dig nya färdigheter.

Insight Cosmetics Group vill göra det enkelt för dig att lyckas. Vi erbjuder dig därför marknadens bästa nagelutbildning.

Nagelutbildningar med kvalitet av internationell klass

CND är globalt ledande inom hand, fot- och nagelvård. Under de senaste 30 åren har CND skapat världens mest pålitliga utbildningsprogram för nagelterapeuter. Med de högsta kraven i världen på våra lärare, kan vi lova att oavsett om du går din utbildning i Sverige, Danmark, New York, London eller Paris håller de samma höga kvalitet och har samma upplägg. CND nagelterapeututbildning är en av de mest genomarbetade, djupgående och mest fulländade nagelutbildningar på marknaden.

Vi tror att en grundlig och bra utbildning är en förutsättning för att bli framgångsrik. Vi tror samtidigt att utbildningen bör ske i den takt som passar dig, för att kunna ge dig maximal trygghet och självkänsla. Vi ger dig därför möjligheten att med stor flexibilitet gå försiktigt fram och lära dig alla delar teoretiskt följt av mycket praktisk övning under eget ansvar, med kontinuerlig support, innan du går vidare till nästa moment.

Teoridelarna ger grundläggande kunskaper och en grund för självutveckling, medan den praktiska delen ger yrkesskicklighet med professionella resultat. Vi har valt att lägga huvuddelen av den praktiska övningen med dess uppgifter utanför klassrummet, under eget ansvar och med full support från våra instruktörer. Detta ger oss möjligheten att kunna erbjuda högkvalitativa kurser till konkurrenskraftiga priser, på tider som passar de flesta. Vi hoppas på så sätt att du ska bli en av de bästa, vilket ställer höga krav på oss, våra instruktörer, vårt utbildningsmaterial och ja, även på dig. Skriftlig och praktisk examinering sker enligt internationella riktlinjer. Våra kurser ger internationella diplom, så att hela världen kan bli din arbetsplats.

Med vårt välbeprövade utbildningsprogram, gedigna kursmaterial, välutbildade instruktörer och professionella produktserier möter vi, förutom i antalet lärarledda kurstimmar, både SEYF & SANSAs krav för att vara av dem en godkänd skola. CNDs utbildningsprogram ser likadant ut i alla de 64 länder där CND finns representerade. Vi har därför valt att inte lämna detta vinnande och välbeprövade utbildningskoncept och därmed även gjort ett aktivt val att inte vara medlemmar i dessa förbund.

Insight Cosmetics Group driver ett flertal CND Academies i Sverige, där varje kurs är föremål för kvalitetssäkring och våra instruktörer är utbildade och examinerade av CND i USA . Våra kurser ger Internationella diplom, så att du kan arbeta med branschens bästa produkter och med hela världen som din arbetsplats.

Mot stjärnorna

Efter din grundutbildning kan du välja att ytterligare utbilda dig på flera plan och kanske till slut uppnå titeln International CND Grand Master. CND Masters kvalificerar sig att betjäna kunder som Jennifer Lopez, Madonna, Victoria Beckham, Kylie Minogue, Anastasia, Gwen Stafani och Pink, som alla är några av CNDs mycket nöjda kunder.

Är du nybörjare rekommenderar vi dig en trygg start med en av våra baskurser. 

Klicka här för att läsa om hela vårt kursutbud

0