Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CND Academy and shop Umeå

SALONG - UTBILDNING - BUTIK - ÅTERFÖRSÄLJNING

Marina Boström

CND Education Ambassador

Mona Forsman

CND Education Ambassador

Vi är två systrar, Marina och Mona som länge har varit intresserade av naglar. Vi gick länge och gjorde våra naglar på salong, men var aldrig riktigt nöjda. Det var mycket filning hemma, naglarna var tjocka, ojämna och vi var alltid tvungna att ha nagellack på så att det såg någorlunda okej ut. Så vi tänkte att så här ska det väl inte behöva vara!

Vår ambition är att kunna erbjuda tunna naturliga naglar som alla ska kunna ha, och vara nöjda med. Så med det startade vi NailZone 2004.

Vi utbildade oss genom Stora Manikyrskolan i Stockholm till nagelterapeuter. Vi valde att arbeta med alla material som finns på marknaden just för att kunna erbjuda Dig det allra bästa. För med vår erfarenhet så vet vi att alla inte kan ha samma material. 

2012 blev vi skickade till Tyskland på ett boot camp för att utbilda oss till lärare för CND. Så nu kan vi även erbjuda Dig den bästa utbildning genom det världsledande märket CND, och se till att den bästa kunskapen lever vidare. Vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar även där. Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss. Ta en titt på vår hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Vi hoppas på ett snart återseende! Titta gärna in på vår hemsida med jämna mellanrum, vi har massor av nyheter på gång!

Varför välja oss?

Vi sätter alltid fokus på Dig som kund eller elev.

Med 14 års erfarenhet kan vi lova dig ett resultat utöver det vanliga och med en förhoppning om att du lämnar salongen med allt du vågat drömma om!

Välkommen!