Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

CND Academy and shop Umeå

SALONG - UTBILDNING - BUTIK - ÅTERFÖRSÄLJNING

Nagelförlängningarna kommer aldrig att vara desamma ...när du väl har provat CND ™ PlexiGel

Uppfinnarna av CND ™ Shellac ™ introducerar nu en helt ny produkt som kommer göra nagelförstärkningar mycket effektivare!

Denna brush-in-a-bottle gel-förstärkning ger upp till 3+ veckors styrka, längd och form samtidigt som den erbjuder en enkel och effektiv lösning för att reparera trasiga naglar. Denna innovation är CNDs svars på den ökande efterfrågan på en enkel och stark förstärkningsteknik, som enkelt och snabbt kan erbjuda kunder med enstaka naglar som gått av eller har spruckna naglar en flexibel och stark gel som skyddar den naturliga nageln. Systemet innehåller totalt fyra produkter, var och en av dem är speciellt utformade för att komplettera varandra i skapandet av tunna, vackra naglar. PlexiGel tros bli nästa stora trend, eftersom det erbjuder en enkel och lättapplicerad produkt för att bygga tunna, vackra och starka naglar och samtidigt ger möjligheten att reparera och fylla ut i trasiga naglar - utan att kompromissa - med +3 veckors styrka, längd och form.

Ni har väl inte missat att Helena Båtsman från Eco Wellness finns i våra lokaler.

Klicka för att komma till eco wellness hemsida och för att boka tid hos Helena

Vill Du ha snygga hållbara fransar?

Boka då in en tid hos Tina. Hon jobbar med Lashia singelfransar och håller just nu på att öva upp sig på volymfransar till ett reducerat pris.

CND RescueRXx™

RescueRXx™ är en ny och innovativ keratinbehandlingdesignad att effektivt reparera skadade naglar.RescueRXx™ kan reparera skador som exempelvis vita fläckar i naglarna, naglar som skivar sig, naglar som delar sig eller spricker lätt. Redan efter 1 veckas användning kan man se synliga resultat och efter 4 veckors användande är nagelns kondition märkbart förbättrad.

Din naturliga nagel består av keratin. RescueRXx™ verkar genom att den tillför den naturliga nageln keratinproteiner, utvunnet från ull. Keratinproteinerna binder till de översta lagren i nageln och tillsammans med jojobaolja och mandelolja tillförs både fukt och styrka.

Samtidig och efterföljande användning av SolarOil®förbättrar resultatet av RescueRXx™-kuren. CNDRescueRXx™ är till för svaga, skadade naglar som behöver behandling. CND SolarOil® är en förebyggande produkt som används för att hålla nageln flexibel, smidig och genomfuktad. Tänk på CND SolarOil® som ett dagligt balsam som tränger ner i nageln och på CND RescueRXx™ som en intensiv hårinpackning som reparerar nageln ovanifrån.

En 15 ml flaska räcker till ca.160 applikationer och räcker till en full 4-veckors kur.

RescueRXx viktigaste ingredienser:

  • Keratinprotein: En huvudbeståndsdel i den naturliga nageln. Upplösta naturliga keratinproteiner (utvunnet av ull) binder till den naturliga nageln för att stärka nagelplattan.
  • Jojobaolja: En lätt och genomträngande olja som vårdar nageln och den omkringliggande huden med sina fuktgivande egenskaper.
  • Sötmandelolja: Fuktar och mjukgör så att nageln bevarar sin flexibilitet och motståndskraftighet.